Boetiek de bruid Wedding Inspriatiedagen

Boetiek de bruid Wedding Inspriatiedagen

Met bruidsmodeshows op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021

Yes, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Tijd om heerlijk inspiratie op te doen voor jullie trouwdag en een bezoekje te brengen aan onze Wedding Inspiratiedagen. Met super leuke modeshows in onze geheel vernieuwde bruidsboetiek! 

Tijdens deze avond kan je in onze boetiek een kijkje nemen tussen de prachtigste jurken en de nieuwste trends zien. De nieuwste jurken van 2019 worden gedurende de hele avond aan je geshowd. Onze bruidsstyliste staat voor je klaar om je te adviseren over jouw droomjurk en er zijn specialisten aanwezig op het gebied van bruidskapsels, bruidsmake-up, je bruidsboeket en trouwkaarten. Natuurlijk mogen een hapje, glaasje bubbels en leuke goodiebag niet ontbreken!

Onder het genot van een hapje en een drankje kan jij inspiratie opdoen voor jouw bruidsjurk met de mooiste en nieuwste collectie bruidsjurken die geshowd gaat worden en andere prachtige bruidsjurken die in de boetiek hangen. Er zullen 2 shows zijn, waarvan je er bij één kan aansluiten. Na de show heb je de gelegenheid om nog lekker in de boetiek rond te neuzen tussen de jurken en accessoires, ons team te ontmoeten en vragen te stellen die je mogelijk al hebt. Wil jij een specifieke bruidsjurk van dichtbij kunnen bekijken? Geen probleem, dat regelen wij voor je met één van onze modellen. Je zal op een ongedwongen manier volop genieten van al dat moois in de boetiek! 

De entree is helemaal gratis voor jou en een introducee die je mee mag nemen. Bij binnenkomst staat er een heerlijk glaasje bubbels op je te wachten en je gaat natuurlijk naar huis met een toffe goodiebag! En om het feest helemaal compleet te maken hebben wij een leuke actie! Want plan jij ter plekke je pasafspraak in, dan ontvang je ook nog eens een waardebon t.w.v. 150 euro aan accessoires die je mag besteden bij je pasafspraak als je slaagt voor je bruidsjurk! 

Sta jij ook al te trappelen om bij één van onze modeshows aan te sluiten? Meld je dan eenvoudig aan (met maximaal 3 personen)

De Inspiratiedagen zijn inmiddels geweest.

Wedding Inspiratiedagen
Zaterdag 6 november en zondag 7 november 2021
Bruidsmodeshows om 13 .00 uur
Aanvang: 12:30 uur
Locatie: Boetiek de Bruid, Hoogstraat 24A-B, Harderwijk Entree: Gratis

bruidsmode, trouwjurk, boetiek de bruid, Harderwijk, bruid, boetiek, bruidswinkel, Gelderland, say yes to the dress, collectie, collectie 2019, trouwjurk 2019 collectie, bruidsmode 2019, weddingdress, bruidsmode Harderwijk , budgetjurk, gekleurde trouwjurk, bride, new bride, second bride