“Die eerste pasafspraak”

“Die eerste pasafspraak”

Het verhaal

Eindelijk is het moment daar… je gaat voor het eerst trouwjurken passen! Een moment waar de meeste dames veel naar uit hebben gekeken, waarbij de nodige gezonde spanning ook om de hoek komt kijken. Want hoe weet je nou wat jóuw droomjurk is? En hoe verloopt zo’n pasafspraak nou eigenlijk?

Dat die eerste pasafspraak een hele bijzondere belevenis is met de nodige gezonde spanning bij zowel de bruid, haar entourage én de bruidsmode styliste, blijkt wel uit het verhaal van de lieve, prachtige en op en top vrolijke Georgina, de eerste bruid van Boetiek de Bruid. Lieve Georgina, heel erg bedankt voor het delen van deze speciale belevenis. Deze zal niet alleen voor jou en je geweldige (schoon)familie heel bijzonder zijn, maar zeker ook voor mij…

“Afgelopen zaterdag was het zo ver! Ik ging trouwjurken passen en hopelijk zou ik MIJN TROUWJURK vinden. Ik had er super veel zin in maar was toch ook wel een beetje zenuwachtig. Wat staat het mooiste bij me? Hoe weet ik of dit MIJN TROUWJURK is? En toch wat onzekerheden over je lichaam. Klinkt allemaal heel dramatisch, maar dit maalde toch een paar weken door mijn hoofd.

Met de nodige spanning stapte ik samen met mijn vrouwelijke (schoon)familieleden “Boetiek De Bruid” binnen. Daar werden we hartelijk ontvangen door Priscilla. Wat een leuk en knus boetiekje. Het voelt alsof je in je eigen woonkamer binnen stapt. Iedereen voelde zich meteen op zijn gemak bij Priscilla en bij mij zakte de spanning weg.

Nadat iedereen was voorzien van koffie en thee en we de schaal met chocolaatjes hadden geplunderd was het moment daar. Ik ging mijn eerste trouwjurk passen. Zoveel mooie jurken had Priscilla om uit te kiezen. Natuurlijk had ik van te voren de collectie op de website van Boetiek de Bruid bekeken. Eén jurk had ik al bestempeld als potentieel kanshebber. Toen ging ik met Priscilla en met DE JURK het pashokje in. Omdat het een knus boetiekje is konden wij achter het gordijn heerlijk meegenieten van de gesprekken en suggesties die plaatsvonden aan de andere kant. Bij de eerste jurk was het raak! Maar omdat het toch de eerste jurk was, ga je toch twijfelen. Om zeker te weten of dit echt de jurk is, heb ik nog andere jurken gepast. Tijdens het passen werd ik geweldig geholpen door Priscilla. Ze zag in hoe ik reageerde op de verschillende jurken en speelde daar goed op in. Stiekem wist zij natuurlijk ook wel dat de eerste jurk DE JURK voor mij was. Er was niet één jurk die de eerste kon overtreffen. Vol gezonde spanning en nog wat twijfel de eerste jurk weer aangetrokken. En alle spanning en twijfel werd vervangen door kippenvel en tranen van geluk! Toen wist ik het zeker, dit was MIJN JURK!

Priscilla kwam aan met een flesje bubbels om dit moment met ons te vieren. Toen kwamen alle emoties en vreugde bij iedereen los. Ook bij Priscilla. Ik was haar eerste bruid in haar nieuw geopende boetiek en ze was erg zenuwachtig. Nou daar heb ik totaal niks van gemerkt.

Priscilla! Wat ben je toch een lieve en leuke vrouw. Dankzij jou heb ik de pasafspraak als geweldig ervaren. Ik wil je erg bedanken voor een onvergetelijke dag. Dus toekomstige bruiden! Zoeken jullie nog een trouwjurk? Boetiek De Bruid is the place to be!

Groetjes, Georgina”