Wat dacht je van foto’s met motor en bruidsjurk?

Wat dacht je van foto’s met motor en bruidsjurk?

Het verhaal

Daar zit je dan. 3 maand getrouwd. Gelukkig, verliefd en weer terug in het ‘normale’ leven. Hoewel mijn normale leven sowieso wel wat verschilt van het normale leven van de gemiddelde Nederlander is dit normale leven hetzelfde qua snelheid. Man wat vliegen de dagen voorbij. Ik weet nog dat ik druk bezig was met de voorbereidingen van de bruiloft.

Omdat mijn man in het leger zit en veel weg is voor zijn werk heb ik de bruiloft zelf voorbereid. Wat heerlijk en wat een opluchting is het dan om bij Priscilla haar winkel binnen te stappen. Genoeg tierlantijnen voor de vrouwelijke bruid, en een mooie dosis nuchter advies voor de bruid die een jurk niet het aller belangrijkste van de dag vindt.

Mijn doel was om een jurk te vinden die bij mij past. En na 1 passessie heb ik die gevonden. Omdat Priscilla goed kan aanvoelen wat belangrijk is voor jou als bruid, en direct een beeld heeft wat bij jouw lichaam past. Ik heb geen moment gevoeld dat ze wat ‘aansmeerde’ of advies gaf waar ik het niet mee eens was. Ze weet precies wat haar jurken zijn en wat bij je staat en geeft advies als je daarom vraagt.

Na onze heerlijke winterbruiloft kwam ik voor de vraag te staan, wat doe ik met de jurk? Er is zat mee te doen, maar ik ben er nog steeds niet over uit. Een kostbaar grapje om hem te laten stomen om de jurk daarna in een zak op zolder te leggen.

Nu doet mijn nichtje Iris de fotovakschool en had nog wat bijzondere foto’s nodig voor haar portfolio. Omdat ik mijn bruidsjurk nog lekker in de logeerkamer lag te niksen stelde ik voor om met mijn bruidsjurk wat foto’s te maken. Ik rij motor, een Ducati monster, en het mooie weer kwam er weer aan. 1 en 1 is 2. Wat dacht je van foto’s met motor en bruidsjurk? Mijn talentvolle nicht had bewegende foto’s nodig en daar kon ik dus voor zorgen. Het resultaat is echt geweldig geworden.

Het leuke van Iris en haar foto kwaliteiten is dat ze heel makkelijk in de omgang is. Ze wil een verhaal vertellen met haar foto’s. Ziet kansen en mogelijkheden met allerlei soorten weer, omgevingen en mensen. Ze heeft echt een groot talent.

Met het maken van de foto’s van onze bruiloft was de fotovakschool nog niet begonnen. Dus een eerlijk openhartig gesprek volgde over of Iris en wij wel op dezelfde golflengte zaten. Of wij ons wel bewust waren van het feit dat ze nog geen officieel papiertje had. Voor ons was dat absoluut geen probleem, maar ik snap dat als ze niet jouw nichtje is, dat dat wat lastiger in te schatten is.

Ze heeft nu haar papiertje en ik kan haar talent aan iedereen aanraden. Ze is openhartig, eerlijk en vriendelijk en zal goed advies geven.

Mijn dag is zeker geslaagd, het was een prachtige dag met prachtige mensen. Ik ben dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen van onder andere deze twee professionele mensen.

Liefs Daniëlle Wiebenga

Trouwdag: januari 2019
Fotografie: Iris van der Wal