Real Bride Georgina

Real Bride Georgina

Het verhaal

Sommige bruiden zullen altijd een bijzonder plekje in je hart krijgen… zo ook Georgina, “mijn” allereerste bruid. En wat zagen jullie er waanzinnig mooi uit!

“De dag was zo leuk en mooi. Het was echt een dag waarin wij onze liefde, die wij al 14 jaar delen, hebben gevierd. Alles klopte die dag!

Ik heb van het begin tot het eind echt genoten van alles! Cor-Jan vond de jurk prachtig en kon zijn ogen niet van mij afhouden. Cor-jan en Daley zagen er zo handsome uit. Allebei in een donker groene pak met cognac kleurige details. Ik heb de jurk met veel plezier en trots gedragen. Het is echt MIJN JURK. Helaas moet die nu vooral zijn tijd doorbrengen in de kast. Wat eigenlijk heel zonde is!!!

Graag wil ik je bedanken voor de mooie herinneringen die ik heb als ik terug denk aan de zoektocht naar dé jurk.”

 Trouwdag

14 september 2018

Fotograaf

Saskia Beek Fotografie

real bride, boetiek de bruid, harderwijkreal bride, boetiek de bruid, harderwijk real bride, boetiek de bruid, harderwijkreal bride, boetiek de bruid, harderwijkreal bride, boetiek de bruid, harderwijkreal bride, boetiek de bruid, harderwijkreal bride, boetiek de bruid, harderwijk