Boetiek de Bruid

Bruidsmode voor iedere bruid, want iedere bruid is bijzonder
Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De voorbereidingen voor de grote dag gaan beginnen en jij mag op zoek naar je droomjurk. Waar kan je dat nou beter doen dan in het mooie Harderwijk, een sfeervolle Hanzestad met haar historische binnenstad en boulevard die bruisen van gezelligheid. Een stad waar tot voor kort toch nog iets miste… bruidsmode voor de bruid!

Daar moest verandering in komen, dus opende Boetiek de Bruid op 30 september 2017 haar deuren. En wat een positieve reacties zijn daar op gekomen! Zoveel bruiden die vanuit de omgeving van het mooie Harderwijk, maar inmiddels ook vanuit het hele land, bij ons komen voor haar trouwjurk. De collectie van Boetiek de Bruid is heel divers in stijlen, maten en prijs. Zo zal elke vrouw er geweldig uitzien op haar grote dag.

De kracht van Boetiek de Bruid?

De knusse boetiek, de gemoedelijke sfeer waarbij je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee samen met de styliste én jouw entourage op zoek gaat naar jouw trouwjurk. Een afspraak waarbij de styliste naar al je wensen luistert en jij de boetiek helemaal voor jezelf hebt. Waar de ene bruid precies weet wat ze wil, is de ander compleet overweldigd en heeft graag advies in wat haar goed staat. Tijdens het passen van al die mooie jurken merk je al snel dat je zenuwen verdwijnen. Is dan eindelijk dat Say yes to the dress moment daar? Dan kleden we het geheel natuurlijk aan met toffe accessoires en mogen de bubbels niet ontbreken!

De styliste

En die styliste, dat ben ik… Priscilla, een vrolijke dame met een enorme passie voor bruidsmode, getrouwd met de liefste en wonend in die gezellige binnenstad van Harderwijk. Wat mijn werk zo bijzonder maakt? Het mogen werken met prachtige trouwjurken, bijzondere bruiden en haar enthousiaste entourage. De creëren van een ontspannen sfeer bij de zoektocht die soms de nodige spanning en zenuwen met zich meebrengt. Maar het laten stralen van de bruid in háár trouwjurk is toch wel het meest ultieme gevoel. Want iedere bruid is toch bijzonder…

Bekijk snel onze bruidsmode online en plan een vrijblijvende pasafspraak in. Tot snel!

Liefs, PriscillaPriscilla