Maak een afspraak

Omdat wij bij Boetiek de Bruid op afspraak werken, krijg je alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen die jij als bruid verdiend. Je hebt onze bruidsboetiek helemaal voor jou alleen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook, maar er is slechts 1 paskamer. Met een telefoontje vooraf weet je dan ook echt zeker of we plek en tijd hebben om je te helpen.

Wij raden aan om minimaal 9-10 maanden voor de bruiloft een pasafspraak in te plannen, de levertijd van je trouwjurk kan oplopen tot wel 6 maanden. Zo blijft er voldoende tijd over voor het met de coupeuse perfect passend maken van je jurk. Trouw je op korte termijn? Onze collectie bevat ook jurken die vanuit voorraad leverbaar zijn, dus daar zijn mogelijkheden voor. Je hoeft niets anders mee te nemen dan eventuele foto’s van jurken die jou aanspreken. Schoenen en lingerie zijn in de boetiek aanwezig. We adviseren je niet teveel mensen mee te nemen, want hoe meer mensen, hoe meer meningen. We plannen voor je afspraak 2,5 uur de tijd in.

Is je mooie bruidsjurk bij ons binnen? Dan plannen wij een gezellige ophaalafspraak met je in en kan je weer genieten van het aan hebben van de jurk. Er is ruimte om nog eens heerlijk tussen al die mooie accessoires te neuzen en wij bereiden je voor op je coupeuse afspraken. Na deze ophaalafspraak neem je je jurk mee naar één van onze vakkundige coupeuses om deze perfect op maat te laten vermaken.

Plan direct online je pasafspraak in via onderstaande agenda, bel ons op 06 – 441 414 71 of mail ons naar info@boetiekdebruid.nl. Liever een ander tijdstip of heb je andere vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Zomervakantie!
De boetiek is gesloten van 10 t/m 24 juni 2024. Toch even contact? Bel, mail of plan in via onderstaande agenda.

-

Kalendertelefoonnummer:

naam:

e-mailadres:

jullie trouwdatum: