bruidsmode, trouwjurk, boetiek de bruid, Harderwijk, bruid, boetiek, bruidswinkel, Gelderland, say yes to the dress, collectie, collectie 2019, trouwjurk 2019 collectie, bruidsmode 2019, weddingdress, bruidsmode Harderwijk , budgetjurk, gekleurde trouwjurk, bride, new bride, second bride

Maak een afspraak

Omdat wij bij Boetiek de Bruid op afspraak werken, krijg je alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen die jij als bruid verdiend. Je hebt onze bruidsboetiek helemaal voor jou alleen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook, maar met een telefoontje vooraf weet je zeker dat we plek hebben.

Wij raden aan om minimaal 6 tot 8 maanden voor de grote dag een pasafspraak in te plannen, in verband met de levertijd van je trouwjurk die kan oplopen tot 6 maanden. Zo blijft er voldoende tijd over voor de doorpasafspraken en het perfect op maat maken van jouw jurk. Trouw je op korte termijn? Onze collectie bevat ook jurken die door de leverancier vanuit voorraad leverbaar zijn, dus ook daar zijn mogelijkheden voor. Je hoeft niets anders mee te nemen dan eventuele foto’s van jurken die jou aanspreken, schoenen en lingerie zijn tijdens de passessie aanwezig. Wij adviseren je maximaal 4 à 5 mensen mee te nemen voor bij je pasafspraak, maar daar ben jij als aanstaande bruid natuurlijk vrij in.

Plan direct online je afspraak in, bel ons op 06 – 441 414 71 of mail ons naar info@boetiekdebruid.nl. Liever een ander tijdstip of heb je andere vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Het Coronavirus

Gezien de verscherpte maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgelegd, is onze bruidsboetiek helaas tot 28 april gesloten.

Wil jij toch voor die tijd op zoek gaan naar jouw bruidsjurk? Dan kan dat bij ons tijdelijk met de DIY-pasafspraak! Waar de richtlijnen van het RIMV de 1,5 meter afstand voorschrijven, kunnen wij deze veiligheid alleen waarborgen als jij zelf de bruidsjurken aan doet met hulp van iemand uit jouw naaste omgeving. Uiteraard geven wij op de gepaste afstand advies over hoe je de jurk het mooiste aan kan trekken.

Wij hanteren tijdens de DIY-pasafspraken de volgende maatregelen:

  • Er zijn extra hygiënische maatregelen getroffen in de boetiek.
  • We houden gepaste afstand, wat betekent dat jij zelf de bruidsjurken gaat aantrekken, met hulp van iemand uit je eigen omgeving.
  • Je neemt maximaal 2 personen mee naar je pasafpraak.
  • Meer mensen mee laten kijken? Maak dan gerust een Skype of Facetime verbinding.
  • Bij binnenkomst was je je handen of je draagt tijdens de pasafspraak handschoenen, welke aanwezig zijn in de boetiek.
  • Heb jij of iemand van je entourage gezondheidsklachten? Dan verzetten we de afspraak naar een later moment.

De gezondheid van onze bruiden, haar entourage en onszelf heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tot 28 april werken wij met de DIY-afspraken alleen op afspraak. De doorpas afspraken zullen waar mogelijk pas plaatsvinden na 28 april. Wij houden uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten.

Wil je een DIY-afspraak inplannen, heb je vragen of maak je je ergens zorgen om? Bel of mail ons dan gerust. Voor nu, wees lief voor elkaar en stay safe! Liefs, Priscilla

Profiteer van onze mooie acties bij aanschaf van jouw droomjurk! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

-

Calendar


Select date and time
Your name:
Your phone number:
Your email:
Comments/Questions: