Maak een afspraak

Omdat wij bij Boetiek de Bruid op afspraak werken, krijg je alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen die jij als bruid verdiend. Je hebt onze bruidsboetiek helemaal voor jou alleen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook, maar met een telefoontje vooraf weet je zeker dat we plek hebben.

Wij raden aan om minimaal 6 tot 8 maanden voor de grote dag een pasafspraak in te plannen, in verband met de levertijd van je trouwjurk die kan oplopen tot 6 maanden. Zo blijft er voldoende tijd over voor de doorpasafspraken en het perfect op maat maken van jouw jurk. Trouw je op korte termijn? Onze collectie bevat ook jurken die door de leverancier vanuit voorraad leverbaar zijn, dus ook daar zijn mogelijkheden voor. Je hoeft niets anders mee te nemen dan eventuele foto’s van jurken die jou aanspreken, schoenen en lingerie zijn tijdens de passessie aanwezig. Wij adviseren je maximaal 4 à 5 mensen mee te nemen voor bij je pasafspraak, maar daar ben jij als aanstaande bruid natuurlijk vrij in. Voor jouw pasafspraak plannen wij 2,5 uur de tijd voor je in, heerlijk alle tijd dus.

Plan direct online je afspraak in, bel ons op 06 – 441 414 71 of mail ons naar info@boetiekdebruid.nl. Liever een ander tijdstip of heb je andere vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Het Coronavirus

CORONA-UPDATE: Vanaf 15 januari gelden er weer aangepaste maatregelen. Plan eenvoudig je pasafspraak in via onderstaande online agenda. Wij hanteren de volgende maatregelen in onze boetiek om de gezondheid van een ieder te waarborgen:

  • Bij binnenkomst schudden we geen handen, wel ontvangen wij je met een lach!
  • We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen regelmatig onze handen.
  • Wij vragen je om een mondkapje mee te nemen naar je afspraak.
  • Wij vragen je niet meer dan 6 personen mee te nemen. Mocht je toch meer willen, neem dan even contact met ons op. Bedenk wel goed, hoe meer mensen, hoe meer meningen.
  • Bij je afspraken met de coupeuse vragen wij je niet meer dan 3 personen mee te nemen.
  • Heb jij of iemand van je entourage gezondheidsklachten? Dan verzetten we de afspraak naar een later moment.

Heb je vragen of wil je vooraf even overleggen? Bel of mail ons dan gerust. Voor nu, wees lief voor elkaar en stay safe! Liefs, Priscilla

Profiteer van onze mooie acties bij aanschaf van jouw droomjurk! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

-

Kalender


Selecteer een dag en tijd
Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Geplande trouwdatum: