Maak een afspraak

Omdat wij bij Boetiek de Bruid op afspraak werken, krijg je alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen die jij als bruid verdiend. Je hebt onze bruidsboetiek helemaal voor jou alleen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook, maar met een telefoontje vooraf weet je zeker dat we plek hebben.

Wij raden aan om minimaal 6 tot 8 maanden voor de grote dag een pasafspraak in te plannen, in verband met de levertijd van je trouwjurk die kan oplopen tot 6 maanden. Zo blijft er voldoende tijd over voor de doorpasafspraken en het perfect op maat maken van jouw jurk. Trouw je op korte termijn? Onze collectie bevat ook jurken die door de leverancier vanuit voorraad leverbaar zijn, dus ook daar zijn mogelijkheden voor. Je hoeft niets anders mee te nemen dan eventuele foto’s van jurken die jou aanspreken, schoenen en lingerie zijn tijdens de passessie aanwezig. Wij adviseren je maximaal 4 à 5 mensen mee te nemen voor bij je pasafspraak, maar daar ben jij als aanstaande bruid natuurlijk vrij in.

Plan direct online je afspraak in, bel ons op 06 – 441 414 71 of mail ons naar info@boetiekdebruid.nl. Liever een ander tijdstip of heb je andere vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Het Coronavirus

CORONA-UPDATE: Vanaf 5 juni zijn er weer versoepelingen! Plan snel je pasafspraak in via onderstaande online agenda.

Wij hanteren in deze Coronaperiode de volgende maatregelen in onze boetiek om de gezondheid van een ieder te waarborgen:

  • Bij binnenkomst schudden we geen handen, wel graag even je handen desinfecteren met de beschikbare handgel.
  • Wij vragen je vriendelijk om een mondkapje te dragen, deze zijn desgewenst in onze boetiek aanwezig.
  • We houden ons allen aan de gepaste afstand van 1,5 meter.
  • Vanaf 5 juni mag je bij ons max. 7 personen meenemen naar je pasafspraak. We adviseren je er niet teveel mee te nemen. Bedenk goed, hoe meer mensen, hoe meer meningen.
  • Bij je doorpasafspraken met de coupeuse vragen wij je niet meer dan 3 personen mee te nemen.
  • Meer mensen mee laten kijken tijdens je afspraak? Maak dan gerust een videoverbinding of neem vooraf even contact met ons op.
  • Heb jij of iemand van je entourage gezondheidsklachten? Dan verzetten we de afspraak naar een later moment.

Ben jij door omstandigheden niet in de gelegenheid om naar de boetiek in Harderwijk te komen? Wij komen naar je toe binnen een straal van 40 km vanaf Harderwijk! Wil jij dit ook? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op.

Heb je vragen of maak je je ergens zorgen om? Bel of mail ons dan gerust. Voor nu, wees lief voor elkaar en stay safe! Liefs, Priscilla

Profiteer van onze mooie acties bij aanschaf van jouw droomjurk! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

-

Kalender


Selecteer een dag en tijd
Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Geplande trouwdatum: