bruidsmode, trouwjurk, boetiek de bruid, Harderwijk, bruid, boetiek, bruidswinkel, Gelderland, say yes to the dress, collectie, collectie 2019, trouwjurk 2019 collectie, bruidsmode 2019, weddingdress, bruidsmode Harderwijk , budgetjurk, gekleurde trouwjurk, bride, new bride, second bride

Maak een afspraak

Omdat wij bij Boetiek de Bruid op afspraak werken, krijg je alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen die jij als bruid verdiend. Je hebt onze bruidsboetiek helemaal voor jou alleen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook, maar met een telefoontje vooraf weet je zeker dat we plek hebben.

Wij raden aan om minimaal 6 tot 8 maanden voor de grote dag een pasafspraak in te plannen, in verband met de levertijd van je trouwjurk die kan oplopen tot 6 maanden. Zo blijft er voldoende tijd over voor de doorpasafspraken en het perfect op maat maken van jouw jurk. Trouw je op korte termijn? Onze collectie bevat ook jurken die door de leverancier vanuit voorraad leverbaar zijn, dus ook daar zijn mogelijkheden voor. Je hoeft niets anders mee te nemen dan eventuele foto’s van jurken die jou aanspreken, schoenen en lingerie zijn tijdens de passessie aanwezig. Wij adviseren je maximaal 4 à 5 mensen mee te nemen voor bij je pasafspraak, maar daar ben jij als aanstaande bruid natuurlijk vrij in.

Plan direct online je afspraak in, bel ons op 06 – 441 414 71 of mail ons naar info@boetiekdebruid.nl. Liever een ander tijdstip of heb je andere vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Het Coronavirus

Ben jij op zoek naar je bruidsjurk? Wij zijn op afspraak geopend voor je pasafspraak! Uiteraard volledig volgens de RIVM richtlijnen met Corona-proof spatschermen, handschoenen en de extra hygiënische maatregelen. Je hebt tijdens jouw afspraak de boetiek helemaal voor jezelf.

Wij hanteren in deze Corona periode de volgende maatregelen om de gezondheid van een ieder te waarborgen:

  • Er zijn extra hygiënische maatregelen getroffen in de boetiek, er hangen spatschermen, er is desinfecterende handgel aanwezig, de bruidsstyliste draagt handschoenen en waar nodig een mondkapje.
  • We houden ons allen aan de gepaste afstand van 1,5 meter.
  • Je neemt maximaal 3 personen mee naar je pasafpraak.
  • Meer mensen mee laten kijken? Maak dan gerust een videoverbinding.
  • Bij binnenkomst was je je handen of je draagt tijdens de pasafspraak handschoenen, welke aanwezig zijn in de boetiek.
  • Heb jij of iemand van je entourage gezondheidsklachten? Dan verzetten we de afspraak naar een later moment.

Bij doorpas afspraken met de coupeuse vragen wij je niet meer dan 2 personen mee te nemen. De gezondheid van onze bruiden, haar entourage en onszelf heeft voor ons de hoogste prioriteit, wat maakt dat er helaas niet meer personen mee kunnen.

Wij houden uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten.

Plan snel je pasafspraak in via onderstaande online agenda!  Heb je vragen of maak je je ergens zorgen om? Bel of mail ons dan gerust. Voor nu, wees lief voor elkaar en stay safe! Liefs, Priscilla

Profiteer van onze mooie acties bij aanschaf van jouw droomjurk! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

-

Calendar


Select date and time
Your name:
Your phone number:
Your email:
Comments/Questions: