Maak een afspraak

Omdat wij bij Boetiek de Bruid op afspraak werken, krijg je alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen die jij als bruid verdiend. Je hebt onze bruidsboetiek helemaal voor jou alleen. Spontaan binnen lopen kan natuurlijk ook, maar er is slechts 1 paskamer. Met een telefoontje vooraf weet je dan ook echt zeker of we plek en tijd hebben om je te helpen.

Wij raden aan om minimaal 9 maanden voor de bruiloft een pasafspraak in te plannen, de levertijd van je trouwjurk kan oplopen tot wel 6 maanden. Zo blijft er voldoende tijd over voor het met de coupeuse perfect passend maken van je jurk. Trouw je op korte termijn? Onze collectie bevat ook jurken die vanuit voorraad leverbaar zijn, dus daar zijn mogelijkheden voor. Je hoeft niets anders mee te nemen dan eventuele foto’s van jurken die jou aanspreken. Schoenen en lingerie zijn in de boetiek aanwezig. We adviseren je niet teveel mensen mee te nemen, want hoe meer mensen, hoe meer meningen. We plannen voor je afspraak 2,5 uur de tijd in.

Kom je voor je coupeuse afspraak? Dan vragen wij je niet meer dan 2 personen mee te nemen naar deze afspraak. De coupeuse afspraken plannen wij met je in zodra het daar tijd voor is.

Plan direct online je pasafspraak in, bel ons op 06 – 441 414 71 of mail ons naar info@boetiekdebruid.nl. Liever een ander tijdstip of heb je andere vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Het Coronavirus

Vanaf 25 februari jl. zijn veel corona-maatregelen te vervallen. Natuurlijk houden wij onze boetiek hygiënisch en schoon, wassen we regelmatig onze handen en ontvangen we je met een grote lach op ons gezicht.

Heb jij of iemand van je entourage corona-klachten? Dan verzetten we de afspraak naar een later moment of je laat je entourage aansluiten middels videobellen.

Plan eenvoudig je pasafspraak in via onderstaande online agenda. Heb je vragen of wil je vooraf even overleggen? Bel of mail ons dan gerust. Voor nu, wees lief voor elkaar en stay safe! Liefs, Priscilla

Profiteer van onze mooie acties bij aanschaf van jouw droomjurk! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

-

Kalender


Selecteer een dag en tijd
Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Geplande trouwdatum: