Yes, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!
Tijd om heerlijk inspiratie op te doen voor jullie trouwdag en een bezoekje te brengen aan onze inhouse bruidsmodeshow in onze heerlijk gezellige bruidsboetiek!

 

Onder het genot van een hapje en een drankje kan jij inspiratie opdoen voor jouw bruidsjurk met de mooiste en nieuwste collectie bruidsjurken die geshowd gaat worden en andere prachtige bruidsjurken die in de boetiek hangen. Er zullen deze dag 2 shows zijn, waarvan je er bij één kan aansluiten. Een show om 13:00 uur en een om 19:00 uur waarbij dezelfde bruidsjurken geshowd zullen worden.

 

Na de show heb je de gelegenheid om zelf nog lekker in de boetiek rond te neuzen tussen de jurken en accessoires, ons team te ontmoeten en vragen te stellen die je mogelijk al hebt.
Wil jij een specifieke bruidsjurk uit het rek van dichtbij kunnen bekijken? Geen probleem, dat regelen wij voor je met één van onze modellen. Je zal op een ongedwongen manier volop genieten van al dat moois in de boetiek!

 

De entree is helemaal gratis voor jou en 2 introducees die je mee mag nemen. Bij binnenkomst staat er een heerlijk glaasje bubbels en een zoete lekkernij op je te wachten en je gaat natuurlijk naar huis met een toffe goodiebag. En om het feest helemaal compleet te maken hebben wij een leuke actie! Want plan jij ter plekke je pasafspraak in, dan ontvang je ook nog eens een waardebon t.w.v. 150 euro aan accessoires die je mag besteden bij je pasafspraak als je slaagt voor je bruidsjurk!

 

Sta jij ook al te trappelen om bij onze modeshow aan te sluiten? Meld je dan eenvoudig aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

 

Ben je verhinderd? Dan ontvangen wij graag je afmelding zodat wij je stoel voor iemand anders vrij kunnen maken.

Bruidsmodeshow:
13:00 uur en 19:00 uur

Aanvang:
12:30 uur en 18:30 uur

Locatie:
Boetiek de Bruid,
Hoogstraat 24A-B,
Harderwijk

Entree:
Gratis