Real Bride Mireille

Real Bride Mireille

Onze super lieve bruid Mireille leerde ik enkele jaren geleden kennen bij een bruidsbeurs toen ik zelf ging trouwen. Zij is de fotografe die uiteindelijk een prachtige boudoirshoot van mij heeft gemaakt, een huwelijkscadeau voor mijn man! En nu ging Mireille zelf trouwen! Hoe gaaf is dat!
(meer…)


Real Bride Angelique

Real Bride Angelique

Wauw! Hoe gaaf is dit korte bruidsjurkje! Angelique en haar Remco hebben elkaar op 18 augustus het ja-woord gegeven tijdens een prachtige ceremonie. De outfits waren geweldig op elkaar afgestemd en werden met wat persoonlijke aanpassingen perfect!
(meer…)


Real Bride Felicity

Real Bride Felicity

Felicity kwam voor dé prinsessenlook met bling! 17 augustus mocht ze de hele dag stralen naast haar knappe prins en kleine prinsesjes. Wat zag ze er waanzinnig uit! Hier staat écht een bruid… prachtig!
(meer…)


Real Bride Marije

Real Bride Marije

Hey Priscilla! Bij deze nog de beloofde foto’s van onze mooie, warme dag 28 juni. De jurk zat echt super. Ik wilde er alles in kunnen doen en dat is helemaal gelukt! Nogmaals heel erg bedankt voor het helpen vinden van mijn droomjurk! Liefs Marije
(meer…)


Een unieke ervaring én een unieke bruidsjurk

Een unieke ervaring én een unieke bruidsjurk

Je kleine zusje gaat trouwen! Hoe bijzonder is dat! Wat een voorpret als er heerlijk samen besproken wordt over hoe haar droomjurk eruit moet zien. Iets wat vele zussen zullen herkennen. Zo ook bij mij, nadat “mijn kleine zusje” Sanne mij belde om te vertellen dat haar Daniël op z’n knieën is gegaan en ze gaan trouwen! Kippenvel, als je haar blije stem hoort.
(meer…)


Real Bride Dunja

Real Bride Dunja

Lieve Priscilla, met dank aan jou heb ik een fantastische dag gehad. Mijn jurk zat als gegoten! De hele dag heb ik gestraald van geluk. Mijn jurk vol trots en zelfvertrouwen gedragen. Dankjewel voor alle passessies en je geduld. Veel liefs, Dunja
(meer…)


Real Bride Sanja

Real Bride Sanja

Hoi Priscilla, 17 juli was het zover! Het was een perfecte en heerlijke dag in Barcelona. Mijn jurk was prachtig! Veel complimentjes gekregen en mijn man vond het ook geweldig! Bedankt voor alles. En natuurlijk ook een foto erbij! Liefs, Sanja
(meer…)


Real Bride Jildou

Real Bride Jildou

Hoi Priscilla, inmiddels zitten wij al even na te genieten van onze onvergetelijk mooie dag. Het plaatje klopte gewoon helemaal! Een paar foto’s om je hiervan mee te laten genieten. De tranen van Luc op het moment dat hij me voor het eerst zag, waren onbetaalbaar. ❤️.”
(meer…)Page 1 of 212