Over ons


Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De voorbereidingen voor de grote dag beginnen en jij mag op zoek naar je droomjurk. Waar kan je dat nou beter doen dan in het mooie Harderwijk, een sfeervolle Hanzestad met haar historische centrum en boulevard die bruisen van gezelligheid. Een stad waar tot voor kort toch nog iets miste… bruidsmode voor de bruid!

Daar moest verandering in komen, dus opende Boetiek de Bruid in 2017 haar deuren. En wat een positieve reacties zijn daar op gekomen! Zoveel bruiden die vanuit de omgeving van het mooie Harderwijk, maar inmiddels ook vanuit het hele land, bij ons komen voor die ene trouwjurk. De collectie van Boetiek de Bruid is divers in stijlen, maten en prijs. Er hangen echt prachtige pareltjes bij! Zo ziet elke vrouw er geweldig uit op haar grote dag.

De kracht van Boetiek de Bruid?

De knusse boetiek, die je helemaal voor jezelf hebt en de gemoedelijke sfeer waarbij je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee samen met de styliste én jouw entourage op zoek gaat naar jouw trouwjurk. Een afspraak waarbij de styliste naar al je wensen luistert en advies geeft zonder teveel op de voorgrond te staan. Tijdens het passen van al die mooie jurken merk je al snel dat de zenuwen verdwijnen. Is dan eindelijk dat ‘Say yes to the dress’ moment daar, dan kleden we het geheel natuurlijk aan met toffe accessoires en mogen de bubbels niet ontbreken!

De styliste

En die styliste, dat ben ik… Priscilla, een vrolijke dame met een enorme passie voor bruidsmode, getrouwd met de liefste en wonend in die gezellige binnenstad van Harderwijk. Wat mijn werk zo bijzonder maakt? Het mogen werken met prachtige trouwjurken, bijzondere bruiden en enthousiaste entourage. De emoties die komen kijken bij het vinden van dé jurk, hoe dankbaar is het om daar een rol in te mogen spelen. Mijn meest ultieme doel is de bruid de sterren van de hemel te laten stralen, haar op haar mooist laten voelen in háár bruidsjurk. Want iedere bruid is bijzonder…

Bekijk snel onze bruidsmode online en plan een vrijblijvende pasafspraak in. Tot snel!

Liefs Priscilla