Bruidsmode nabij Zwolle

Zenuwachtig struin je door de klinkerstraten van Zwolle: op zoek naar bruidsmode. Het aanbod valt je echter tegen. Na een lange dag heb je jouw ideale trouwjurk nog steeds niet gevonden. Maak je geen zorgen! Bij Boetiek de Bruid in Harderwijk helpen wij je verder. Met onze ruime collectie hebben wij de perfecte bruidsjurk zo gevonden. Maak nu meteen een afspraak!

 

Onze collectie

Wat vervelend. Jouw zoektocht naar bruidsmode in Zwolle is niet geslaagd. Laat deze teleurstelling je echter niet ontmoedigen. Het assortiment van de ene bruidsmodezaak is namelijk de andere niet. In onze boetiek in Harderwijk bieden wij trouwjurken van meerdere grote merken aan, waaronder Aire Barcelona en Modeca. Daarnaast leveren wij gekleurde, plussize en avondjurken. Zo treed jij gegarandeerd in de mooiste bruidsmode van Zwolle het huwelijk in.

 

Persoonlijke aandacht

Trouwen is ontzettend spannend. Voor de eerste – en hopelijk laatste – keer ga je nabij Zwolle bruidsmode passen. Bij Boetiek de Bruid vinden wij het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt tijdens dit proces. Wij doen er dan ook alles aan om een gemoedelijke sfeer te creëren. Jij krijgt onze volle aandacht. En heb je een vraag? Dan voorzien wij je graag van advies. Dus geniet van een lekker kopje koffie of thee, terwijl je met onze styliste – en je entourage – op zoek gaat naar die perfecte bruidsjurk!

 

Een trouwjurk van Boetiek de Bruid

Harderwijk… een sfeervolle Hanzestad met een historisch centrum. Het bruist er van de gezelligheid. Toch miste er jarenlang iets: een bruidsmodezaak! Zonde, want nu moesten koppels voor hun bruidsmode afreizen naar Zwolle. Daar moest verandering in komen. Op 30 september 2017 opende Boetiek de Bruid zijn deuren. Sindsdien staat styliste Priscilla voor ieder koppel klaar. Met veel passie maakt ze de ideale match. Ze stopt niet voordat iedere klant in de mooiste bruidsmode in de buurt van Zwolle voor het altaar staat.

 

Pas nu bruidsmode nabij Zwolle!

Met vlinders in jouw buik kijk je jouw verloofde aan. Jullie gaan trouwen! Natuurlijk sta je graag in de mooiste bruidsjurk voor het altaar. Schakel daarom vandaag nog de hulp van Boetiek de Bruid in! Maak een afspraak of bezoek ons aan de Hoogstraat 24B te Harderwijk. Heb je een vraag? Bel dan gerust naar 06 – 441 414 71. Geef jij straks nabij Zwolle in onze bruidsmode het ja-woord?

 

Maak vandaag nog een afspraak

Bel, mail of plan gemakkelijk online een pasafspraak in op de website. Wij zijn op dinsdag t/m zaterdag geopend van 09:30 uur tot 17:30 uur. Ook ’s avonds en tijdens koopzondagen is een pasafspraak mogelijk. Voor aanvullende vragen kun je telefonisch contact opnemen via 06 – 44 14 14 71. Vragen over onze bruidsmode nabij Harderwijk, Almere, Zeewolde, Apeldoorn, Putten, Elburg, Amersfoort, Nunspeet, Urk en omgeving kunnen ook per mail naar: info@boetiekdebruid.nl.

 

Afspraak maken