3 tips | Op zoek naar jouw trouwjurk

3 tips | Op zoek naar jouw trouwjurk

Ga jij binnenkort trouwen? Dan kan jouw dag hoogstwaarschijnlijk niet meer stuk. Echter moet er ook een heleboel gebeuren. Locatie, catering, muziek, uitnodigingen én niet te vergeten natuurlijk: dé jurk. Wij begrijpen als geen ander hoe leuk, belangrijk, maar ook lastig deze zoektocht kan zijn. Want, waar moet je allemaal aan denken en waar begin je? Je ontdekt het hier!

1. Spreek een budget af met jezelf

Een van de belangrijkste tips is misschien wel het bepalen van een budget. Op deze manier voorkom je namelijk dat je als een dolle tekeer gaat tijdens het shoppen en hals over kop verliefd raakt op een bruidsjurk die eigenlijk een prijsklasse te hoog ligt. Dit zou natuurlijk heel vervelend zijn.

Bovendien blijft die jurk vaak in je hoofd zitten waardoor het vinden van een andere jurk moeilijker zal gaan. Bespreek tijdens jouw afspraak daarom altijd wat je maximaal wilt uitgeven. Dat voorkomt enorme teleurstellingen.

Vergeet bovendien niet dat je er in bijna alle gevallen met alleen de jurk nog niet bent. Het komt namelijk zelden voor dat een jurk jou per direct perfect past. Aan het vermaken ervan zitten kosten verbonden, maar dit levert je uiteindelijk wel een perfect zittende droomjurk op.

2. Begin met inspiratie op doen

Ben jij een van de weinige vrouwen die nog geen flauw idee heeft van hoe haar trouwjurk eruit moet zien? Begin dan vooral vast lekker met rondkijken! Bekijk programma’s als Say Yess To The Dress of struin platformen als Pinterest en Instagram helemaal af. Hier is echt ontzettend veel moois te vinden.

Vergeet ook vooral niet om dingen op te slaan of uit te printen. Op die manier geef je onze stylisten gelijk een beeld van wat je mooi vindt!

3. Sta ook open voor iets anders

Wellicht ben jij juist iemand die tot in alle details weet wat ze juist wél wilt. In dit geval doe je er verstandig aan om ook eens out of the box te gaan. Soms blijkt een bepaald model of bepaalde kleur je niet zo mooi te staan, hoe mooi de jurk op zichzelf ook is. Zorg daarom dat je ook altijd open staat voor andere jurken. Stylisten hebben veel meer ervaring en expertise dan jij en weten precies wat ze doen. Wie weet word je wel compleet verrast!

Daarnaast moet je nooit vergeten dat jij degene bent die deze mooie jurk moet dragen. Niet je zusjes, vriendinnen of (schoon)moeder. Volg daarom altijd je eigen gevoel en kies de jurk waarbij jij het beste gevoel hebt. Tuurlijk is het fijn en lief als ze hun mening en advies geven, maar het is niet hun grote dag. Enkel die van jou! Hopelijk tot snel bij Boetiek de Bruid.

PS. Wegens onze gunstige ligging zijn wij eenvoudig te bereiken vanuit diverse plaatsen als Zwolle, Amersfoort en omgeving.

Blog boetiek de bruid 3 tips

© Fotovanderleij