De perfecte pasvorm

De perfecte pasvorm

Je droomjurk… velen van ons weten al van kleins af aan hoe ze eruit moet zien. Maar hoe weet je of het model wat jij al die tijd al in je hoofd hebt, jou ook echt mooi staat? En wat als je eigenlijk niet goed weet wat je precies wilt, waar moet je dan zoal op letten? Boetiek de Bruid geeft je graag wat tips voor de perfecte pasvorm van jóuw droomjurk. Wij helpen je het accent te leggen daar waar je trots op bent en juist te verbloemen wat je minder mooi vind. Wat zal jij stralen op jullie grote dag…

A-lijn

Dames, dit is een fantastisch model voor bijna iedereen! Een A-lijn jurk sluit aan bij het bovenlijf, loopt wijder uit naarmate de jurk lager bij de grond komt en accentueert je smalle taille. Dit model is flatterend voor veel figuren en lengtes én is perfect voor als je wat stevigere heupen hebt. Met plooien op het lijfje verdoezel je het buikje waar je onzeker over bent. Zwanger? Dan is de A-lijn zeker ook geschikt voor jou.

Empire

De taille van dit rechtere model zit boven je natuurlijke taille en vlak onder je borst. Een jurk die perfect is voor smalle figuren en het creëren van een optisch langer lichaam. De vrouwelijke vormen worden iets verborgen, maar de taille kan geaccentueerd worden door een riempje of bijpassende strik of bloem. Heb je subtiele vrouwelijke vormen? Dan is dit model zeer geschikt voor jou! Ook deze jurk is een prachtige optie als je zwanger bent.

Prinsessenjurk

Altijd gedroomd van dé prinsessenlook? Dan is dit model perfect voor jouw grote entree! De prinsessenjurk heeft een strak aansluitend bovenlijfje en loopt uit in een vollere rok met veel volume. Flatterend voor vrouwen van gemiddelde tot langere lengte en verdoezeld mindere punten op je buik, billen en heupen. Kleine dames moeten er wel voor waken dat ze niet verdrinken in de hoeveelheid stof, zorg dat de balans goed is. Let op, het strakke lijfje van dit model is minder geschikt voor zwangere dames.

Fit and flare

De fit and flare jurk heeft een zeer smal silhouet dat al je rondingen benadrukt. Ben je trots op je rondingen? Ben jij gezegend met een mooi zandloperfiguur? Dan komt het in dit model nog beter tot haar recht. Deze pasvorm geeft je een lieve en toch elegante uitstraling. Onzeker over je rondingen, maar wel verliefd op een prachtige fit and flare jurk? Pas dan op met fijne stoffen. Als die verkeerd vallen, benadeelt dat je figuur.

Trompet en mermaid

Zowel de trompet als de mermaid jurk zijn nauwgesloten jurken. Het silhouet van de trompet sluit aan op het lichaam en loopt langzaam uit vanaf de heup. De mermaid zit nog iets lager aangesloten en loopt pas uit vanaf de knie. Perfecte modellen voor de zandloperfiguurtjes! Ze geven rondingen aan rechte lichamen door het zandlopereffect te creëren en accentueren je slanke taille en prachtige, vrouwelijke vormen. Ben jij als volle bruid ook gezegend met een zandloperfiguur? Dan zullen deze aangesloten modellen je geweldig staan! Pas ook hier wel op met fijne stoffen.

Kort

Ben jij in het bezit van een paar prachtige benen? Show them en kies voor een kort jurkje! Toch niet helemaal het bruidsgevoel daarbij? Denk dan eens aan een jurk die kort is van voor, maar wel die lange achterkant heeft! Ideaal ook voor de langere dames, omdat je hierbij geen risico hebt dat de jurk voor jou lengte mist. Klein van stuk? Met een kort jurkje boven de knie lijken je benen optisch langer.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer trucjes waar we bij Boetiek de Bruid dol op zijn. Laat je verrassen door onze styliste tijdens je pasafspraak en ga samen op zoek naar de perfecte pasvorm van jóuw droomjurk! Wacht niet te lang met het inplannen van je pasafspraak… er zitten lange levertijden op veel jurken!