Bruidsmode nabij Urk

Bruidsmode nabij Urk

Gedreven door liefde en blijdschap ga je in Urk op zoek naar bruidsmode. Het is nogal een zoektocht, want er zijn zoveel mogelijkheden. Welk type trouwjurk past nu het beste bij jouw bruiloft in Urk? De specialisten van Boetiek de Bruid in Harderwijk helpen je graag verder. Met op maat gemaakt advies vind je gegarandeerd een model dat helemaal bij jou past. En dat in ieder budget.

Afspraak maken

Bruidsmode urk

Een ruime collectie

In Urk zelf zijn maar weinig winkels voor bruidsmode te vinden. Vind je daar niet wat je zoekt? Dan ben je al snel op andere steden aangewezen. In dat geval kan Boetiek de Bruid in Harderwijk uitkomst bieden. Bij ons vind je namelijk trouwjurken van de allermooiste merken, waaronder: Aire Barcelona en Modeca. Dit kan voor ieder budget en iedere maat. Onze prijzen variëren tussen de € 499,- en de € 2.500,-. Daarbij staan wij ook klaar voor bruiden, die in Urk liever een plussize trouwjurk dragen.

Wij zijn er voor jou!

Het kiezen van bruidsmode voor jouw grote dag in Urk, doe je niet zomaar. Vaak gaan daar zeker een paar dagen overheen. Je wilt meerdere modellen passen, goed nadenken en daarna pas een beslissing nemen. De specialisten van Boetiek de Bruid helpen je graag aan jouw droomjurk. Je kunt namelijk vaak maar een keer in de perfecte bruidsmode voor het altaar van Urk verschijnen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee gaat onze styliste graag met jou op zoek.

Mooi gekleed met Boetiek de Bruid

Trouwen is vaak een van de allermooiste gebeurtenissen in iemands leven. Om mensen uit de omgeving, waaronder: Urk, van de mooiste bruidsmode te kunnen voorzien, is Pricilla in 2017 een bruidswinkel gestart: Boetiek de Bruid. Met veel passie voor het vak weet ze bijna iedere bezoeker met de perfecte jurk te combineren. Haar doel? Zorgen dat jij in de mooiste bruidsmode het ja-woord in Urk kunt geven.

Nabij Urk bruidsmode Passen?

Met glinsterende ogen denk je terug aan het aanzoek. Super romantisch of in goed overleg: je kunt jouw geluk niet op! Wil jij jouw grote liefde verrassen met de mooiste bruidsmode die gemeente Urk ooit gezien heeft? Kom dan zeker een keer langs bij Boetiek de Bruid. Maak hiervoor snel een afspraak en bezoek ons aan de Hoogstraat 24B. Ook bij vragen kun je contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 06 – 441 414 71. Weet jij al welke bruidsmode je in Urk wilt gaan dragen?

Maak vandaag nog een afspraak!

Bel, mail of plan gemakkelijk online een pasafspraak in op de website. Wij zijn op dinsdag t/m zaterdag geopend van 09:30 uur tot 17:30 uur. Ook ’s avonds en tijdens koopzondagen is een pasafspraak mogelijk. Voor aanvullende vragen kun je telefonisch contact opnemen via 06 – 441 414 71. Vragen over onze bruidsmode nabij Amersfoort, Harderwijk, Zeewolde, Zwolle, Putten, Elburg en omgeving kunnen ook per mail naar: info@boetiekdebruid.nl