Een unieke ervaring én een unieke bruidsjurk

Een unieke ervaring én een unieke bruidsjurk

Het verhaal

Je kleine zusje gaat trouwen! Hoe bijzonder is dat! Wat een voorpret als er heerlijk samen besproken wordt over hoe haar droomjurk eruit moet zien. Iets wat vele zussen zullen herkennen. Zo ook bij mij, nadat “mijn kleine zusje” Sanne mij belde om te vertellen dat haar Daniël op z’n knieën is gegaan en ze gaan trouwen! Kippenvel, als je haar blije stem hoort.

We zijn daarna volop aan het brainstormen gegaan, dromend over haar bruidsjurk, haar meisjesdroom… Samen het internet op duiken en inspiratie op doen, maar natuurlijk ook mee naar de pasafspraak om op zoek te gaan naar haar jurk. Een hele bijzondere ervaring voor iedere dierbare die met de aanstaande bruid mee gaat. Maar wat onze situatie echt uniek maakte, is dat mijn kleine zusje op zoek ging naar haar bruidsjurk in mijn eigen bruidsboetiek…

Dat Sanne al goed wist hoe haar jurk eruit moest zien, werd al heel snel duidelijk tijdens de pasafspraak. “Voor de pasafspraak om mijn bruidsjurk uit te zoeken, was ik eigenlijk al verliefd op een jurk”. Zo kon Sanne natuurlijk op mijn website al volop in de nieuwe collectie bruidsjurken duiken om ze vervolgens langzaam te zien binnen druppelen. “Toen ik de bruidsjurk aan had, hoefde ik niets te zeggen. Mijn gezicht zei genoeg en Priscilla wist dat dit ‘m ging worden”. Toch heeft Sanne nog een aantal andere jurken gepast, die ook prachtig stonden, maar niet konden tippen aan die ene jurk waar ze haar hart al aan had verloren. Ze zei YES tegen haar jurk! “Maar toch miste er nog iets… iets wat de jurk echt uniek zou maken. Dankzij de creatieve geest van Priscilla hebben we mijn jurk kunnen omtoveren naar een unieke jurk, een jurk speciaal voor mij.” Een mooie toevoeging van prachtige kanten applicaties in de favoriete lichtblauwe kleur van Sanne. Een kleur die Sanne en Daniël bij de hele bruiloft subtiel lieten terugkomen.

Dat de doorpasafspraken voor Sanne een feestje waren, was ook snel duidelijk. Ze kwam steeds stuiterend binnen met een enorme lach op haar gezicht, maar bleef ook zenuwachtig over hoe de jurk er nu uit zou zien. “Ik heb vaak een doorpas mogen doen. Samen met mijn zus en de coupeuse heb ik kunnen meedenken waar we de blauwe applicaties het beste konden plaatsen. Elke keer was de jurk weer mooier dan ik had durven dromen.” Voor iedere bruid nemen de coupeuse en ik met alle liefde de tijd die nodig is om haar bruidsjurk passend en op maat te maken. Maar bij je kleine zusje geniet je toch echt wat meer, dat is zo anders. Hoe meer Sanne begon te stralen, hoe meer ik dat ook deed. Het helpen opbouwen van haar droomjurk en zien wat dat met haar doet is heel bijzonder.

En toen was het zover… de grote dag van Sanne en Daniël! Ook hier was het weer extra genieten met, wat vele zussen zullen herkennen, het helpen aankleden van de bruid. Vanaf het moment dat ik de prachtige jurk van Sanne tevoorschijn mocht halen was die lach weer volop aanwezig. Ze was verliefd… niet alleen op Daniël, maar ook op haar bruidsjurk! “Toen was de grote dag daar! Eindelijk mocht ik mijn droomjurk aan. Ik heb me echt de hele dag een prinses gevoeld!”. Daar stond ze dan, mijn kleine zusje die een prachtige bruid was in haar eigen unieke bruidsjurk, stralend! Sanne en Daniël zagen er beiden uit om door een ringetje te halen en Daniël vond de jurk van Sanne fantastisch. Het was een prachtige dag, zij hebben genoten van elkaar en wij van hen!

Lieve San en Daan, ik wens jullie alle geluk van de wereld. Jullie zijn een prachtig en uniek stel! En die prinses was je zeker… de foto’s zeggen genoeg!

Trouwdag: 20 juli 2018
Fotografe: Rense Kleverwal Fotografie

boetiek de bruid, bruidsmode Harderwijk, bruidsmode Zeewolde, bruidsmode Elburg, bruidsmode Nunspeet, bruidsmode Almere, bruidsmode Lelystad, bruidsmode Apeldoorn, bruidsmode Amersfoort, bruidsmode Nijkerk, bruidsmode Hierden, bruidsmode Putten, bruidsmode Garderen, bruidsmode Uddel, bruidsmode Elspeet, bruidsmode Biddinghuizen, bruidsmode Dronten, bruidsmode Zwolle, bruidsmode Kampenboetiek de bruid, bruidsmode Harderwijk, bruidsmode Zeewolde, bruidsmode Elburg, bruidsmode Nunspeet, bruidsmode Almere, bruidsmode Lelystad, bruidsmode Apeldoorn, bruidsmode Amersfoort, bruidsmode Nijkerk, bruidsmode Hierden, bruidsmode Putten, bruidsmode Garderen, bruidsmode Uddel, bruidsmode Elspeet, bruidsmode Biddinghuizen, bruidsmode Dronten, bruidsmode Zwolle, bruidsmode Kampen